DERMALAN

Spomladi so se mi na koži na obrazu pojavili majhni rdeči madeži, ki so me občasno srbeli, sploh pa me je motil videz, ker vsak dan delam z ljudmi. V lekarni Šiška so imeli predstavitev ANAYE, zato sem tudi kremo kupila. Takoj po nanosu sem začutila blagodejen učinek in tudi srbeti me je nehalo. Imam že tretji lonček DERMALAN-a in moja koža je tudi po strukturi precej lepša.

Dolgo sem že imela velik problem s trdo kožo na podplatih. Kljub mazanju z ognjičevo kremo, šentjanževim oljem in raznimi drugimi kremami, mi je koža na petah večkrat na nekaterih mestih počila do te mere, da so razpokice krvavele, kar pa je zelo boleče. Za darilo sem dobila kremo DERMALAN prav v namen rešitve tega problema in dejansko se je koža po nekajdnevnem rednem mazaju začela počasi celiti. Po treh tednih je bilo stanje normalno. Redno zvečer uporabljam to kremo za mazanje pet in teh težave nimam več.

Letos sem pri svojih letih prebolevala norice in bilo je prav naporno. Poleg vročine so nastali tudi zelo zoprni in srbeči veliki izpuščaji po celem telesu, tudi po obrazu. Mazala sem se s kremo DERMALAN in me je precej manj srbelo, tako, da s praskanjem nisem dodatno poškodovala kože. Še sedaj se redno mažem po obrazu in prizadetih delih kože, sledi izpuščajev izginjajo. YES!

DERMADOL

Na treningu košarke sem si zvil gleženj leve noge, ki je hitro začel otekati in zelo me je bolelo. Mami je imela s seboj kremo DERMADOL, ki jo je kupila po nasvetu promotorke v zeliščni lekarni. Takoj po poškodbi mi je namazala gleženj s kremo in obložila z ledom. S treningom ta dan jasno ni bilo nič, presenečen pa sem bil naslednje jutro, ker otekline skoraj ni bilo več, bolečina minimalna, pa tudi običajne podplutbe ni bilo. Po enem tednu sem bil spet normalno v gibanju. SUPER!

Pri padcu z lestve sem si nalomil zgornja tri rebra na levi strani prsnega koša. Ker imam rahlo osteoporozo, to ni moja prva poškodba kosti, vedno pa vse zelo boli in se dolgo spravlja nazaj v normalo. Hčerka mi je vsak dan 3 x mazala poškodovano mesto s kremo DERMADOL in moram priznati, da me je bistveno manj bolelo, pa tudi gibljiv sem bil spet mnogo prej kot običajno. Dermadol imamo vedno kar doma, za vsak primer.

Ko so mi po zlomu golenice po 6 tednih odstranili mavec, je bila moja noga še vedno boleča, je otekala, mišice pa so bile oslabljene. Z masažo in kremo DERMADOL sem lahko v kratkem času spet hodila brez bergel, bolečine in otekline v kolenu in gležnju pa so izginile. Meni je pomagalo!

OLJA

Kar pomnim, imam težavno kožo na obrazu. Tanko, svetlo, jaz ji pravim papirnata, skozi obdobja se pojavljajo akne, pa rdeči madeži… Sedaj pol leta za nego obraza uporabljam kremo DERMALAN, s tem, da pred nanosom kreme na kožo nanesem dve do tri kapljice negovalnega olja ANAYA LOTUS, predvsem zato, da na koži nimam občutka, da je krema premalo, ker se zelo hitro vpije v kožo. To naredim zjutraj in zvečer in sem zadovoljna, kajti pore so se začele manjšati, nimam več aken, rdečine pa se pojavijo le še v primeru kakšnih drugih dejavnikov, recimo nepravi prehrani.

17 letni sin uporablja po priporočilu za nego kože po kopanju KRISTALL – suho olje za obraz in telo in akne na hrbtu in obrazu so se začele sušiti. Zanimivo.

Zelo suho kožo imam, predvsem po obrazu, nogah, trebuhu in rokah, po porodu pa so ostale tudi strije. Odkar po tuširanju uporabljam LOTUS – suho olje za obraz in telo , je moja koža mehka, pa tudi struktura in tonus sta prav presenetljivo boljša. Lani prvič na morju nisem dobila alergije na sonce, očitno je bila koža pripravljena na večjo izpostavljenost.

RENOWA za OBRAZ

Pozdravljeni, po hudi alergiji zame edina krema (sem pred tem preizkusila precej vzorcev tujih znanih znamk za nego občutljive in pordele kože-koža je bila po uporabi še slabša) in je ne bi zamenjala za nobeno drugo. Lep pozdrav.
E.M.